14. júna 2013

Čo je nové?

Hrnček var má konečne vlastnú identitu!
Po pár rôčkoch na blogu Hrnček var dokvasil a nastal čas pre vytvorenie značky jemu vlastnej.

Čo na nás hovoríte? 


Radko, za návrh loga pripraveného zo srdca bez obsiahlych zadaní, veľmi krásne ďakujem. Dnes si mi spôsobil nesmiernu radosť. Teším sa na čas, kedy náš dohodnutý barter naberie na reálnych kontúrach a budem pre vás s Katuškou môcť s láskou v srdci upiecť vašu svadobnú tortičku. A ak by aj nebola svadobná, bude to musieť dobre zahrať. Však ja jej dohovorím.

7 komentárov:

  1. jeeej, Kati, skvelé a milé logo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Katka máš to tu krásne a logo je už len čerešnička ...a veru vydarená:-) tak nech sa darí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adinka, zo srdca ďakujem. Už sa chystám napísať ti nové správy zo záhrady a poslať aj nejakú fotodokumentáciu k rastlinkám z tvojich semiačok. Darí sa im! Pozdravujem!

      Odstrániť
    2. ...Katka teším sa tvoje správičky. Som rada ,že sa rastlinkam darí:-)

      Odstrániť
  3. Katka, vždy, keď niekde uvidím akýkoľvek červený riad s bielymi "puntíkmi", vždy si spomeniem na Teba, a je to niekoľkokrát v týždni, pretože kuchynské riady obzerám veeeľmi rada ;-) Prajem nech HRNČEKu dobre VARí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je krásne Zuzi - ďakujem. Hlavne mi to z marketingového hľadiska hovorí, že môj výber bol správny – lebo logo a vizuálny štýl je zapamätateľný a identifikovateľný. To ma teší. Obdiv riadu chápem, ja sa neviem vynadívať na všetky krásne vintage vzory od Green Gate a tejto značke podobným.

      Odstrániť